Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Няма описание.
Автор: starsailor Категория: Лични дневници
Прочетен: 91592 Постинги: 85 Коментари: 134
Постинги в блога
2 3 4 5  >  >>
някъде, където никога не съм бил, далеч отвъд
всякакъв опит, очите ти са пропити с тишина:
в най-крехкия ти жест има нещо, което ме обгръща
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1882 Коментари: 0 Гласове: 1
Часовете растат и духват звездите.
Настава утро.
По улицата на небето тръгва светлина,
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1513 Коментари: 0 Гласове: 1
Защо рисувате
По същата причина, поради която дишам.
Но това не е отговор.
Категория: Поезия
Прочетен: 1078 Коментари: 0 Гласове: 1
Даммм.....ето истината. Днес е 3-ят лунен период за месеца. Хората, които следват Лунната диета знаят за какво говоря. През тази 24 часова диета единственото, което може да се приема е вода, чай или плодов сок без захар. По първоначални ...
Категория: Новини
Прочетен: 679 Коментари: 0 Гласове: 0
This door is aways open...this door is aways open. No one has the guts to shut us out.
Ей така, от скука изведнъж реших, че трябва да направя нещо с музикално-осъкатеното ни общество. Какво друго освен да споделям по някоя друга песен от ...
Категория: Музика
Прочетен: 662 Коментари: 0 Гласове: 0
Бла-Бла-Бла.
                         На 17 март 2011 година се ражда дете от мъжки пол, известно вам. Той се роди в регионалната болница, в абсолютно обикновения час 16:45. Проплака три минути след като излезе от утробата на майка си, а...
Категория: Лични дневници
Прочетен: 803 Коментари: 0 Гласове: 1
05.01.2011 21:35 - Welcome to the jungle
Току що влязох в блога си за първи път от две или три години. Колко невъзможно е това? Какво да ви кажа, освен здравейте, весела коледа и честита нова година. Честит Бойко Борисов( със сериозно закъснение, но по-добре късно отколкото ник...
Категория: Лични дневници
Прочетен: 648 Коментари: 0 Гласове: 0
05.06.2009 10:14 - Starsailor
Discography :
Love Is Here(2001)
Silence Is Easy(2003)
Категория: Музика
Прочетен: 701 Коментари: 0 Гласове: 0
05.06.2009 10:01 - Stellastarr
Discography :
stellastarr*(2003)
Harmonies For The Haunted(2005)
Категория: Музика
Прочетен: 719 Коментари: 0 Гласове: 0
Влияя и спя! Това ми е работата - това ми е удоволствието. Когато не спя - влияя и обратното. С какво се занимавам? С нищо по-различно от теб. По цял ден стоя и занимавам хората с преднамерените си просташки желания.
      Всичко което ис...
Категория: Лични дневници
Прочетен: 776 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 11.09.2009 09:51
Discography :
Horse Of The Dog(2002)
The Royal Society(2004)
Категория: Музика
Прочетен: 746 Коментари: 0 Гласове: 0
04.06.2009 12:12 - The Photo Atlas
Discography :
No, Not Me, Never(2007)
  Дебютният албум на The Photo Atlas е размазващ. Странна смесица между пънк и инди . Албума им е почти перфектен(има едно или две слаби парчета) и е невероятно зареждащ. Песента,която ви споделям е "H...
Категория: Музика
Прочетен: 709 Коментари: 0 Гласове: 0
03.06.2009 12:02 - We Are The Physics
Discography :
Less Than Three(2006)
Fear Of Words/This Is Vanity(2007)
Категория: Музика
Прочетен: 697 Коментари: 0 Гласове: 0
03.06.2009 11:53 - Death From Above 1979
Discography :
You"r A Woman,I"m A Machine(2004)
...
Категория: Музика
Прочетен: 1106 Коментари: 5 Гласове: 0
Обичам те.
И нека в нежната прегръдка
преоткрием любовта си.
Категория: Поезия
Прочетен: 1500 Коментари: 4 Гласове: 0
Последна промяна: 11.09.2009 09:52
2 3 4 5  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: starsailor
Категория: Лични дневници
Прочетен: 91592
Постинги: 85
Коментари: 134
Гласове: 562
Архив
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930